Radio Hi-Tec // Afterparty live op Radio Hi-Tec


Listen live:

Guest_DJ

Wordt de nieuwe gast DJ

Hightlights

Afterparty live op Radio Hi-Tec


On Thursday 14 July 2016 19:24 CEST by Michel de Winter

Elk jaar wordt in Nijmegen de 4-daagse gelopen. Dit jaar is het al de 100ste keer dat bijna 50.000 mensen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer lopen. Rondom die afstandsmarsen wordt de hele binnenstad van Nijmegen 7 dagen lang omgetoverd tot één groot feestterrein. Alle straten zijn afgesloten voor verkeer, en overal zijn optredens van bandjes, artiesten, acrobaten, goochelaars, en nog veel meer.... vooral DJ's. Veel DJ's. En het is inmiddels traditie; na de optredens in de stad komen steeds meer van die DJ’s naar de studio van 4daagseradio om daar nog even stevig door te draaien. Elke nacht tussen middernacht en 03:00 uur luister je naar The Afterparty via de gecombineerde zenders van 4daagseradio op 11 frequenties in de wijde regio rondom Nijmegen. Dit jaar is het van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli. En je kunt het allemaal volgen via www.radiohitec.com

Het is nu ook mogelijk Hi-Tec via jouw mobiel en tablet te beluisteren, druk op de volgende linken en instaleer dit programma, nu kun je overal ter wereld naar Hi-Tec luisteren!

Live te volgen met video (Windows) via www.radiohitec.com (beste is dit te doen via internet explorer dan op het tv icoontje drukken)
Via Android (only audio): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nobexinc.wls_20754889.rc
Via Iphone (only audio): https://itunes.apple.com/us/app/radio-hi-tec/id982830150?mt=8
Via Blackberry (only audio) https://appworld.blackberry.com/webstore/content/59957602/?countrycode=NL&lang=en

Comments